ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Uns 70 nens de l'escola francesa del Pas s'impliquen en la recollida d'escombraries

www.andorradifusio.ad

Conscienciar els més petits sobre la preservació del medi ambient. Amb aquest objectiu aquest dimecres alumnes de l'escola francesa del Pas de la Casa han col.laborat en la primera recollida d'escombraries organitzada per l'Associació de comerciants de la vila.

Res millor per tancar la temporada d'estiu que animar els més petits a tenir cura del medi ambient i del seu poble. A primera hora del matí uns 70 infants de primera ensenyança de l'escola francesa han començat a netejar el peu de pistes.

La idea la va plantejar l'agència LCR, especialitzada en desenvolupament sostenible. I vist l'èxit, l'associació de comerciants Iniciatives Publictàries, que presideix Jean Jacques Carrié, ja pensa a repetir la iniciativa "una vegada per trimestre".

Pels petits és una experiència que els permet comprovar en primera persona i d'una manera lúdica l'impacte que tenen en el medi ambient conductes inadequades.

Iniciatives com aquestes són ben valorades per part del professorat, tot i que mestres com Geuneviève Taurinya, demana que també s'impliquin les institucions.

Al final del matí es podia comprovar que el treball ha permès omplir un bon nombre de bosses de residus. A la tarda han continuat la feina a la zona de les Abelletes, en aquest cas acompanyats dels pares.

Informa: Joan.A Sarmiento
Imatge: Fernando Montero
Locució: Anna Ginestà

Comparteix:

3.235.137.159