Acció i comèdia es barregen a "Argylle"

www.andorradifusio.ad

Una peculiar cinta d'espies, un tribut als "Pet Shop Boys" i el cinema entre bastidors. Són les estrenes cinematogràfiques de la setmana.

Una peculiar cinta d'espies, un tribut als "Pet Shop Boys" i el cinema entre bastidors. Són les estrenes cinematogràfiques de la setmana.

Al cinema tot pot ser real, fins i tot que la història surti d'ella mateixa per fer-se realitat. 

La cartellera aquesta setmana ens porta un thriller d'espies amb molt d'humorHenry Cavill és Argylle, un superespia de fama mundial. La creadora del personatge és la introvertida Elly ConwayBryce Dallas.

Tot es posarà potes enlaire quan l'agent es faci realitat i es revelin els secrets del sindicat del crim a nivell global. Així l'escriptora i el seu gat es veuran involucrats en un món d'espionatge. 

"ArgylleMathew Vaugh 

Diumenge es projecta Pet Shop Boys Dreamworld, un enregistrament de la parada de la gira al Royal Arena de CopenhagenNeil Tennant i Chris Lowe ofereixen un espectacle de llum i clàssics de la banda davant un públic entregat.

"Pet Shop boys" David Barnard 

Per la setmana vinent, dimarts, el cinema de l'Aliança ofereix Making of, una història darrere les càmeres d'un rodatge on res surt com estava previst. La productora vol reescriure el final i amenaça de retallar el pressupost. L'equip es declara en vaga, la seva vida és un caos i l'actor principal un egocèntric i el nou serà l'encarregat de rodar el making of d'aquest desastre

"Making ofCédric Khan 

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

Cultura Activa comença a fer camí Més finançament per lluitar contra la pandèmia del càncer