Acord entre la CEA i Foment del Treball per impulsar l'àrea dels Pirineus

www.andorradifusio.ad

Acord entre la CEA i la patronal catalana, Foment del Treball, per impulsar l'àrea econòmica del Pirineu i potenciar la implementació de l'empresariat a les dues zones.

Un element clau per a la reactivació de la regió serà el ferrocarril perquè diversos estudis han demostrat que pot ser viable. L'altre és l'aeroport d'Andorra-la Seu. Les patronals creuen que és vital maximitzar-ne la connectivitat.

A més, el president de la CEA, Gerard Cadena, ha declarat que l'acord d'associació també podria ajudar a finançar aquestes infraestructures. "Moltes d'aquestes infraestructures depenen de la Generalitat. Si nosaltres arribéssim a un acord amb Europa, podria fer que s'hi impliquessin països com França i Espanya i hi pogués haver finançament europeu".

Per la seva banda, el president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, ha assegurat que volen implicar el Govern de la Generalitat perquè "tots els esforços que pugui fer per l'ampliació i modernització de les infraestructures de l'aeroport, no de la pista, sigui el màxim d'eficaç i eficient per tenir la màxima connectivitat".

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Un centenar de dones denuncien haver patit violència de gènere aquest 2022 ACTINN i Andorra Esports Clústers signen un conveni per potenciar accions conjuntes