Acord de col·laboració entre Ski Andorra i l'estació russa de Gorky Gorod

www.andorradifusio.ad

Ski Andorra s'alia amb l'estació russa de Gorky Gorod, que va ser la seu dels Jocs d'hivern de Sotxi del 2014, per intercanviar experiències en benefici mutu. Fins i tot exploren la possibilitat d'oferir un forfet conjunt.

Una delegació de l'estació de Gorky Gorod ha visitat Andorra per signar un conveni amb Ski Andorra per intercanviar experiències que puguin millorar les respectives ofertes, ja sigui en l'organització d'esdeveniments esportius de primer nivell, atès que l'estació russa va ser la seu dels Jocs d'hivern de Sotxi el 2014, o en l'explotació de les instal·lacions, especialment durant les èpoques de l'any en què no hi ha neu.

Fins i tot ja valoren la possibilitat d'oferir un forfet conjunt. Pel president d'Ski Andorra, Joan Viladomat, cal cooperar més que competir per anar fent créixer els pastís dels esquiadors en benefici de totes les estacions.

Una delegació andorrana retornarà la visita a Sotxi ben aviat per concretar les col·laboracions fruit d'aquesta primera declaració d'intencions. Viladomat ha destacat també que el 5% dels clients de les estacions andorranes són russos, un mercat que considera estratègic.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Carla Sales

Comparteix:

Ajona explica com la víctima de l'allau va estar trenta minuts atrapada per les dificultats d'accedir a la zona El Festival Ull Nu projecta "Pieles" amb la presència de l'actriu Itziar Castro