ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella augmenta en 400 les places per a les activitats d'estiu per a infants i Escaldes amplia l'oferta

www.andorradifusio.ad

'Viu l'estiu' d'Andorra la Vella ofereix 400 places més que l'any passat. Una xifra que s'ajustarà per donar resposta a les necessitats de totes les famílies. Escaldes-Engordany també preveu una demanda elevada.

El comú d'Andorra la Vella ha obert aquest dilluns les inscripcions per a l'ampli ventall d'activitats per a infants i joves que ha programat en el marc de 'Viu l'estiu'.

Després d'haver fet una enquesta s'estima que hi haurà una forta demanda i per això s'ofereixen 2.500 places sumant les d'activitats esportives i les de lleure, 400 més que l'any passat.

Enguany l'organització s'ha adaptat als protocols sanitaris i es treballarà amb grups de convivència d'un màxim de 10 o 15 nens segons les edats, evitant encreuaments de grups i regulant les entrades i sortides.

No es deixarà cap nen que ho necessiti sense activitat, destaca el conseller d'Esports i Joventut del comú d'Andorra la Vella, Alain Cabanes. 

El comú d'Escaldes-Engordany també confia que les activitats d'estiu per a infants siguin un any més massives malgrat la Covid-19.

L'oferta, que fins ara es restringia a campus esportius, s'amplia amb activitats lúdiques i culturals com teatre, fotografia i arqueologia.

Les inscripcions estan obertes fins al 21 de juny però el comú assegura que la demanda és molt alta, segons indica el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Joaquim Dolsa.

El servei de ludoteca s'allargarà del 6 de juliol al 4 de setembre amb 9 torns de 5 dies. BancSabadell ha signat un conveni amb el comú per patrocinar l'Escaldes-Estiu els pròxims quatre anys.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Fernando Montero-Vicente Bellot

Comparteix:

18.208.126.130