ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Actua Empresa reparteix fins a 190.000 euros en subvencions per a les petites empreses

www.andorradifusio.ad

Actua Empresa ha llançat un programa de subvencions enfocat a ajudar la petita empresa andorrana. L’objectiu és donar-li una empenta en l’àmbit de la innovació, l'optimització i la internacionalització, per així millorar la seva competitivitat. Aquest any, Actua hi destina un total de 190.000 euros.

Aquestes subvencions són per contractar uns determinats serveis que ajudin les petites empreses del país a afrontar els reptes de futur, especialment en l’àmbit digital. L’única condició és que han de facturar menys d’1,5 milions d’euros.

La directora d'Actua Empresa, Judit Hidalgo, posa en relleu que es tracta de "serveis que estan donant valor afegit". Les subvencions són, per exemple, "per fer un web per vendre online, per posicionament o per introduir innovació".

En el cas que una empresa rebi una ajuda, l’import es pagarà directament al proveïdor, perquè no hagi d’avançar els diners. El pressupost per repartir durant aquest 2018 és de 190.000 euros.

Segons indica Hidalgo, "poden rebre quantitats diferents en funció del que demanin". Les ajudes consisteixen en "un 80% del servei que demanin fins a un màxim de 6.000 euros per beneficiari".

Les empreses interessades a demanar una subvenció tenen temps de fer la sol·licitud fins al 15 de desembre, si no s’exhaureixen abans. Ho han de fer a través de la pàgina web d’Actua. De moment, està funcionant molt bé. Per això la voluntat és tornar a llançar el programa l’any vinent.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Enric Fernández/Actua

Comparteix: