L'ACU rep queixes per la difusió d'imatges d'assistents a l'Andorra Kids Film Festival

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Consumidors ha rebut queixes de famílies que lamenten que les imatges dels fills que van participar a l'Andorra Kids Film Festival s'hagin difòs sense consentiment. La iniciativa es va dur a terme l'abril passat i hi van passar 2.000 menors.

Del 7 al 15 d'abril del 2018 es va celebrar la quarta edició del festival de cinema infantil Andorra Kids Film Festival. En aquesta edició, realitzada al comú d'Escaldes, es van projectar 32 curts i un llargmetratge.

Més de 2.000 infants escolaritzats a Andorra van veure aquestes pel·lícules i, quan sortien, els organitzadors els van convidar a fer-se una fotografia amb el cartell de promoció de la iniciativa. Doncs bé, segons l'ACU, això ha vulnerat la llei de protecció de dades personals relacionades amb la imatge i ha fet gairebé impossible controlar l'ús de les imatges.

L'ACU es posarà en contacte amb els organitzadors per demanar explicacions i evitar que es torni a repetir. També ha demanat que els qui han considerat vulnerats els seus drets s'hi posin en contacte.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Detenen un conductor ebri que ha xocat contra dos cotxes i ha donat 3,10  a la prova d'alcoholèmia Les obres de les avingudes Joan Martí i François Miterrand d'Encamp comencen aquest dilluns