L'advocat de l'àvia dubta que TheGrefg hagi venut l'immoble  

www.andorradifusio.ad

L'advocat de la padrina que havia de ser desnonada al pis que era propietat de TheGrefg assegura que no s'ha notificat la venda de l'immoble. Ara espera que el procediment s'acceleri i la sentència s'apliqui aviat. 

L'advocat de l'àvia, Pere Cristòfol, ha assegurat que la padrina no té cap notificació de la venda de l'immoble i es mostra escèptic.

"No hi havia hagut cap noticia en cap dels dos procediments judicials, ni en el procediment d'execució al respecte de què s'hagués canviat la propietat de l'edifici. Amb lo qual, si entre el dia 18 de gener que diuen que aquest senyor s'ha venut l'edifici i amb data d'avui encara no s'ha pogut escripturar, jo sóc molt escèptic."
Pere Cristòfol, advocat de la padrina

La padrina continua anant cada dia al seu pis, tot i que no hi passa les nits, perquè quan baixa la temperatura es torna inhabitable. Tot i que la sentència ha estat ben rebuda, s'espera que es pugui aplicar amb agilitat, tot i que Cristòfol ha posat en dubte la batlle instructora del cas, que afirma que ha frenat el procediment en diverses ocasions. 

D'altra banda, l'advocat de TheGrefg, Jesús Betriu, ha assegurat que el comprador de l'immoble en té constància de la situació existent. 

"El nou propietari decidirà evidentment el que vol fer, si vol que aquesta persona continuï a l'immoble serà una qüestió que haurà de tractar el nou propietari amb aquesta persona. En qualsevol cas, respectant el que diuen els nostres tribunals, sense dubte."
Jesús Betriu, advocat de TheGrefg

Des de la Coordinadora per un Habitatge Digne s'estan acabant d'estudiar el cas, però reben la sentència com una bona notícia.

Informa: Pilar Candel

Comparteix:

Finances controlarà qui ha de pagar l'impost sobre la inversió estrangera immobiliària 10.000 euros per a pacients amb càncer de mama