ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Afers Europeus treballa en unes càpsules per explicar l'acord d'associació a la població

www.andorradifusio.ad

Comunicar l'acord d'associació de manera senzilla i entenedora no és tasca fàcil. Per això i la secretària d'estat d'Afers Europeus treballa en com explicar un acord dens per segments de població. Tot plegat en vista al referèndum vinculant que es convocarà un cop l'acord estigui tancat. 

Les reunions obertes a la ciutadania per informar sobre l'acord d'associació prèvies a la pandèmia són difícilment recuperables vista la situació actual.

Tot i que se'n preveuen, la secretaria d'estat treballa en una sèrie de càpsules per fer més entenedor per a la ciutadania en general un acord dens.

Càpsules que seran de més interès segons el perfil de la persona que la mira, però que busca exposar la implicació que tindrà un acord d'aquestes característiques. 

Puntualitza que en cap cas és vol dirigir el missatge sinó més aviat donar totes les eines a la ciutadania per decantar-se pel SÍ i o pel NO en el moment d'emetre el vot en el referèndum vinculant posterior al tancament de l'acord. 

També pretenen comptar amb la col·laboració dels sectors directament implicats que amb el coneixement dels dossiers que els afecten també podran transmetre la implicació de l'acord entre els ciutadans.

Informa: Anna Pifarré 

Comparteix: