ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Poca afluència d'esquiadors en la penúltima jornada d'esquí a Grandvalira

www.andorradifusio.ad

Darreres baixades a Grandvalira que demà tancarà portes fins a la temporada vinent pel que fa a la pràctica dels esports d'hivern. A l'espera de conèixer xifres definitives l'estació haurà viscut una temporada 2018-2019 marcada per l'organització de grans esdeveniments esportius.

La situació meteorològica ha estat millor finalment del que s'esperava i fins i tot en algun moment s'ha pogut veure el sol. RTVA ha pogut parlar amb alguns dels visitants que han pujat fins al sector de Grau-Roig a Grandvalira. La majoria són habituals del país i de l'estació, com la Sara Vijante d'Eïvissa que ve des de fa uns anys a esquiar.

El Bruno Martel ha viscut la seva primera temporada com a treballador. Ha estat d'ajudant de cuina en un hotel i l'experiència ha estat prou positiva i li han quedat ganes de repetir l'any vinent.

Des de Vilassar de Mar ha vingut el Jordi i la Clara amb els seus fills. Per circumstàncies no han pogut venir en tot l'hivern, però els dies de  SetmanaSanta els han donat l'ocasió de satisfer els desitjos de tota la família.

A l'espera de saber si aquesta temporada se superen el 1.800 mil forfets venuts de l'anterior, sí que es pot afirmar que l'organització dels diferents esdeveniments esportius ha estat un èxit. Impecable la Copa del Món que va deixar un bon gust de boca als visitants i als locals. També bones vibracions quant a la Final de la Copa del Mon del quilòmetre llançat i l'Skimo. Ara caldrà veure si es podrà repetir l'organització de totes o algunes d'aquestes cites esportives.

Aquesta temporada a Grandvalira serà recordada naturalment per l'organització impecable de diferents esdeveniments esportius especialment la Copa del Món d'esquí, l'Skimo i el Kilòmetre llançat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

 

Comparteix: