ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Agrupament Encampadà buscarà un canvi de rumb aplegant noms de diferents sensibilitats

www.andorradifusio.ad

Agrupament Encampadà intentarà donar la sorpresa a les comunals del 15 de desembre erigint-se com una plataforma al marge dels partits polítics amb la voluntat de portar al comú els neguits dels ciutadans desencantats.

Esther Vidal, funcionària del comú que s'ha posat al capdavant de la candidatura, defineix Agrupament Encampadà com un conjunt de persones amb sensibilitats polítiques diferents que s'han posat d'acord per treballar per la parròquia, que creuen que necessita un canvi de rumb.

Asseguren que van fer el pas de presentar-se en constatar un creixent desencant dels ciutadans amb els partits i es comprometen a traslladar els neguits de la gent al comú. "Agrupament Encampadà és un conjunt de persones amb sensibilitats polítiques diferents que ens hem agrupat per poder tirar endavant un nou projecte. El nostre objectiu és proposar una opció diferent oberta i inclusiva en clau parroquial", insistia la cap de llista, Esther Vidal.

El programa se centra a potenciar el turisme, el comerç, l'esport i fomentar el civisme. També es presenten com la candidatura que més gent del Pas de la Casa ha col·locat en llocs per entrar al comú en el cas de resultar la llista guanyadora. El lema elegit per a la campanya d'Agrupament Encampadà és molt definitori: #gentcomtu. I promet retornar la il·lusió als encampadans.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

3.236.117.38