ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Albert Batalla qualifica de "ficció" que la Cambra projecti un aeroport a Andorra

www.andorradifusio.ad

L'alcalde de la Seu d´Urgell qualifica d'exercici de ficció l'estudi impulsat per la Cambra per construir un aeroport a Andorra. Defensa que l'aeroport d'Andorra és i serà el de la Seu, que espera que aviat disposi del sistema GPS que el catapulti definitivament.

Albert Batalla creu un "exercici de ficció" que la Cambra pretengui impulsar un aeroport a Andorra i ha defensat que l´aeroport d´Andorra és i serà el de la Seu.

L´alcalde creu que els treballs tècnics amb el govern espanyol per dotar-lo d'un sistema de GPS que el reforci van avançant i confia que es concreti com més aviat millor. "Pel que ens diuen, les coses, des d'un punt de vista tècnic, estan orientades. Esperem i desitgem que els terminis que es van fer públics es compleixin", deia.

Ho ha dit en l´inici de la 29a Trobada Empresarial al Pirineu que aplega uns 600 empresaris atrets per la qualitat de les ponències, enguany a l´entorn del creixement sostenible. La primera jornada ha analitzat la importància de les emocions en el treball en equip i el lideratge i experiències d´èxit en clau lleidatana. "Aquesta era de canvi permanent també motiva a venir a actualitzar-nos, escoltar i el fet diferenciador de les jornades, l'ambient que s'hi crea", destaca el president, Vicenç Voltes.

El reconeixement d´aquesta edició de la trobada serà per a Josep Peralba, que durant molts anys va ser directiu de Crèdit Andorrà. Un homenatge que tindrà lloc durant la jornada d'aquest divendres, que inaugurarà el president de la Generalitat, Quim Torra, i que clausuraran el cap de Govern, Antoni Martí, i la ministra espanyola Meritxell Batet.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: