ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Albert Esteve rebutja la compra de la marca Vallnord: "Seria enganyar el client"

www.andorradifusio.ad

La Massana hauria de reclamar les inversions a Vallnord, ja que ha estat Ordino qui ha decidit trencar la societat. Així ho considera el conseller de la minoria al comú massanenc Albert Esteve. En declaracions al programa "Ara i Aquí" ha criticat el pla estratègic d'EMAP per considerar-lo poc ambiciós.

Opina que "comprar la marca Vallnord seria enganyar el client" perquè es vendria quelcom "que no existeix". Celebra que s'hagi arribat a un acord pel forfet conjunt però reconeix que "el futur és incert".  En tot cas, creu que el comú massanenc hauria de recuperar les inversions realitzades, ja que és Ordino qui ha decidit trencar la marca.

Sobre el futur d'EMAP, ha criticat el pla estratègic per ser poc ambiciós. Destaca que té beneficis, però considera que té molt limitada la capacitat d'inversió. Assegura que "si es va poder trobar finançament per fer inversions, si no recordo malament, per valor d'uns 8 milions en quatre o cinc anys, potser s'hagués pogut anar a inversions de 30 o 40 milions a quinze anys i mirar més lluny marcant l'estratègia pel futur".

Pactes per les comunals

Pel que fa a un possible pacte amb Ciutadans Compromesos a les comunals, ha recordat que Demòcrates va decidir no presentar candidatura a les generals per no interferir en un futur pacte de Govern.

Albert Esteve espera que el que qualifica de gest de "generositat" de Demòcrates sigui "retornat" i "arribar a un pacte en què les dues parts se sentin còmodes".

Finalment el conseller de la minoria massanenca s'ha tornat a posicionar a favor del desviament de la Massana, perquè del contrari el centre de la parròquia patirà situacions de col·lapse circulatori.

Entrevista completa al conseller de Demòcrates a la minoria del comú de la Massana, Albert Esteve:

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

54.236.59.154