Albert Llovera i Joaquim Juan s'emporten els premis Antoni Rogel

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat va recuperar ahir al vespre els premis Antoni Rogel que atorga a persones que aconsegueixen superar la seva discapacitat i arriben a tenir rellevància social i a d'altres que sense tenir cap minusvalidesa estan molt vinculades al món de les discapacitats. El lliurament va ser precedit per una conferència sobre la responsabilitat social de les empreses.

Albert Llovera i Joaquim Juan han estat els dos guardonats dels premis Antoni Rogel. La FAAD els ha recuperat després de dos anys sense celebrar-se per instaurar un dia de referència cada any per a la federació.

La conferència prèvia al lliurament de premis va anar a càrrec de Josep Maria Canyelles, especialista en excel·lència i responsabilitat de les empreses. El tema era la responsabilitat social, és a dir, els drets i els deurs de cada empresa cap a la societat en la qual està emmarcada.

Tot i que la responsabilitat social d'empreses o organitzacions té a veure genèricament amb l'impacte que causen en el seu entorn i en l'organització interna, també engloba la capacitat a confiar en discapacitats.

Canyelles no va entrar a valorar l'estat d'Andorra en materia de responsabilitat social empresarial, tot i que va explicar que si bé la cultura de l'entorn és important, els actes de responsabilitat social neixen en l'ètica que cada empresari i treballador vol aplicar a la seva tasca professional.

Informa: Víctor Reolid Imatge: Sergi Pla

Comparteix:

200 persones mostren el seu malestar per la crisi de BPA davant la seu a Escaldes El musical "Flor de nit, el cabaret" arriba a Sant Julià