Allau d'esquiadors i mig metre de neu nova

www.andorradifusio.ad

El sector de la neu celebra les nevades d'aquests últims dies. Nevades, que han deixat gruixos de més de mig metre. Afronten, així, el que queda de temporada amb més tranquil·litat. De fet, Ordino-Arcalís allarga la temporada fins al 14 d'abril.

La gran nevada que va caure dissabte a tot el país ha fet pujar molts esquiadors a pistes. A més d'augmentar l'afluència a les estacions, ha deixat unes molt bones condicions, per un bon tancament de temporada. "Tindrem condicions molt bones i hem decidit allargar la temporada una setmana més fins al 14 d'abril", ha explicat el director de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno.

La nevada ha deixat gruixos de més de mig metre. Això ha provocat que Ordino - Arcalís hagi anat obrint per parts l'estació durant el matí de diumenge per evitar allaus, que a hores d'ara se situa a nivell 3 sobre 5, i garantir la seguretat dels esquiadors.

A més, hi ha previsions de fred els pròxims dies que ajudaran a mantenir la bona qualitat de la neu i donen ànims al sector. "L'inici de temporada va ser molt dolent. El mes de gener va ser millor i ara les condicions són fantàstiques."

Els esquiadors estaven esperant una nevada com aquesta.

Només Ordino-Arcalís allargarà la temporada,  però això sí, la resta d'estacions també tenen molt bones previsions.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Eric Escabias

Informació relacionada

Comparteix:

Noves regles del joc Conscienciant sobre l'ús de les pantalles