ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'allau de turistes també omple els espais naturals

www.andorradifusio.ad

Les avingudes Meritxell i Carlemany no són els únics indrets on aquest cap de setmana es poden trobar turistes. Al Roc del Quer, aquest matí els visitants esperaven fent cua el seu torn per fer-se una foto en família al mirador.

Un carril de baixada, un de pujada, mascareta i metre i mig de distància entre visitants. Tot i les restriccions que s'han imposat per evitar les aglomeracions, el mirador es despertava aquest diumenge al matí amb centenars de turistes junts esperant a fer-se la foto que il·lustri el seu cap de setmana al país.

Veient les llargues cues que s'estenien fins a la passarel·la, hi ha turistes que han optat per immortalitzar el moment des de dalt i estalviar-se els 20 minuts d'espera.

Després d'un matí d'excursió en família al Roc del Quer, bona part dels turistes han baixat a l'eix comercial de les parròquies centrals per acabar de fer les últimes compres del cap de setmana. D'altres, però han aprofitat per anar a Canillo i Ordino per visitar la parròquia.

El llac d'Engolasters també ha estat un dels punts més visitats pels milers de turistes que han passat el cap de setmana al país

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Txema Galilea - Fernando Montero - Desirée Sala

Comparteix:

34.236.245.255