ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els allotjaments turístics tornen a patir cancel·lacions pels nous brots de la Covid-19

www.andorradifusio.ad

L'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics estava registrant un nombre important de reserves, però aquesta tendència positiva està canviant des de fa poc més d'una setmana. Ara tornen a tenir força cancel·lacions pels brots de la Covid-19 d'Espanya i Andorra.

El pronòstic del president de l'entitat, Àlex Ruiz, és que aquest agost tindran una davallada d'entre un 10 i un 20% respecte de l'any passat. Assegura que fins fa uns 10 dies, les reserves havien assolit gairebé el 100%. Ara ja estan començant a notar la davallada a causa dels nous brots de coronavirus als territoris veïns. En aquests moments les reserves se situen "en un 60%" i les cancel·lacions suposen el 40% restant, assegura Ruiz.

Una altra dada negativa és que les estades dels clients són més curtes. "Sí que venen reserves d'última hora però les qu s'estan cancel·lant més són les d'estades més llargues". El president de l'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics ho atribueix a "la por d'estar molts dies fora del seu país."

Segons assegura, l'anul·lació del festival musical de muntanya d'aquest estiu no els ha afectat gaire.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

3.235.105.97