L'AMMA il·lumina la Casa de la Vall amb motiu del dia mundial de les malalties minoritàries

www.andorradifusio.ad

Amb motiu del dia mundial de les malalties minoritàries, l’entitat que representa el col·lectiu s'ha volgut sumar a una de les accions de la comunitat internacional Rare Disease Day que consisteix a il·luminar edificis emblemàtics dels diferents països que hi participen.

El Principat s'hi ha adherit per primera vegada il·luminant la façana de la Casa de la Vall amb els colors d'aquesta organització.

Aquesta iniciativa s'emmarca en un acte organitzat per AMMA que ha començat a les set de la tarda d'aquest diumenge i que ha acollit un centenar de persones, seguint tots els protocols de prevenció per evitar contagis de la Covid-19.

La presidenta de l'associació, Mònica Lage, ha destacat la importància de visibilitzar aquest dia i demana a l'executiu que es creï un registre amb totes les casuístiques.

Primerament s'han fet uns parlaments per part d'algunes autoritats i després el cor Stars Choir Andorra ha interpretat diverses cançons.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Marta Pons

Comparteix:

El PS demana saber les fundacions que té el Govern Ple en les representacions de 'Cançó d'amor i de guerra' a l'Auditori Claror