A la Massana Macron cita l'esperit de treball i compromís conjunt

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La imatge d'Ordino s'ha repetit a la Massana. Emmanuel Macron ha saludat una per una les persones, la majoria escolars, que han esperat la seva arribada a la plaça de l'Església. Ha signat autògrafs, ha conversat amb molts d'ells i s'hi ha fet fotos.

El Copríncep francès s'ha dirigit a la sala de l'antiga casa comuna de la Massana on s'han fet els parlaments, la signatura del llibre d'honor i la fotografia de família.

El cònsol major, David Baró, ha valorat de forma positiva la visita. Pensa "que ens ha deixat un missatge molt clar als andorrans: que tenim el seu suport, que està amb nosaltres, que encara que estigui a París i al G7, ell és el Copríncep d'Andorra i que ens va seguint i guiant."

Macron ha destacat la història que Andorra comparteix amb França, fent referència a l'esperit de treball i compromís.

Ha destacat les proves esportives d'esquí i BTT disputats a la parròquia i els Jocs Olímpics de París que es celebraran el 2024.

Finalment, s'ha atansat de nou al públic i ha tornat al cotxe oficial per seguir el recorregut cap a Escaldes-Engordany.

La visita d'Emmanuel Macron a la Massana al complet en el programa especial d'ATV:

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro-Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.