Ampliat el termini per a la construcció de pisos assequibles a la Borda Nova

www.andorradifusio.ad

S'amplia fins al 17 de febrer el termini de presentació d'ofertes per a la construcció de pisos a preu assequible a la Borda Nova d'Andorra la Vella. El comú d'Escaldes-Engordany, per la seva banda, ha convocat el concurs per a l'inici de la construcció dels habitatges de lloguer assequible a l'avinguda del Pessebre.

En el cas de l'edifici de Borda Nova, les empreses interessades disposaran de 40 dies afegits per tramitar els seus projectes, ja que el termini inicial finalitzava aquest divendres. Es preveu que els 44 habitatges i les 228 places d'aparcament estiguin acabades durant el 2025.

D'altra banda, el comú d'Escaldes-Engordany ha convocat el concurs públic pels treballs d'excavació i construcció d'un aparcament soterrat més planta baixa a l'avinguda del Pessebre, on s'edificaran els pisos de lloguer a preu assequible. Les ofertes s'hauran de lliurar fins al 10 de març a les 15h.

L'edifici comptarà amb 39 immobles, dels quals sis tindran una habitació, 23 dues, sis de tres dormitoris i quatre pisos per compartir destinats a la gent gran que no volen viure sols i accepten compartir els espais comuns amb altres persones, a més d'un total de disset places d'aparcament.

L'edifici també disposarà d'una plaça pública i donarà accés al carrer Hortalets de Ribot. L'import destinat és de 7,2 milions amb un termini d'execució de 14 mesos.

Informa: Redacció-Agència ANA
Locució: Maria Vilariño

Comparteix:

El segon cicle de Memòria Històrica arrenca aquest dimecres als Cinemes Guiu La CASS i el Col·legi d'Odontòlegs es donen dos mesos per establir el nou conveni