Andorra acull un seminari d'arbitratge esportiu internacional

www.andorradifusio.ad

Andorra ha acollit un seminari d'arbitratge esportiu. Una vintena de membres del Fòrum Jove d'Arbitratge han participat en dues taules rodones, amb experts internacionals.

Els drets audiovisuals o els contractes que afecten les entitats esportives han estat alguns dels temes tractats. Des de la Cambra de Comerç es valora la celebració d'aquest seminari com una oportunitat de donar a conèixer el país com a seu de formacions. "És una manera de donar a conèixer el país entre els joves àrbitres internacionals. Pot donar lloc a que algun dia pensin en Andorra com a seu d'algun arbitratge de la Cambra de Comerç Internacional", explicava la presidenta de la Cambra de Comerç, Pilar Escaler.

"Té molt potencial per ser, justament, al mig d'Espanya i França i pot ser un lloc ideal perquè facin més arbitratges amb seu a Andorra", afegia Juan Pablo Argentato, del Tribunal d'Arbitratge ICC.

Informa: Joan López
Imatges: Enric Fernández

Comparteix:

Música i lletres per commemorar el 25è aniversari de la Biblioteca Comunal Universitària Standard & Poor's vaticina una millora del ràting amb l'acord d'associació