ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Airlines ultima les gestions per començar a operar rutes a Porto, Madrid i Palma a la primavera

www.andorradifusio.ad

Andorra Airlines preveu començar a operar a l'aeroport d'Andorra-la Seu el mes que ve i amb tres rutes: Porto, Madrid i Palma. La companyia ha anunciat que aviat arribarà un segon aparell amb capacitat per a 78 passatgers. 

Andorra Airlines va presentar el seu projecte dilluns a tècnics del ministeri de Presidència, Economia i Empresa, amb la previsió de començar a operar amb tres rutes: Porto, Madrid i Palma de Mallorca. La companyia està pendent d'algunes modificacions burocràtiques per iniciar les activitats, que segons les previsions serà possible a partir del 15 de març.

Des de la companyia asseguren que les línies previstes s'aniran ampliant en funció de la demanda del mercat turístic andorrà. Per poder cobrir aquesta demanda esperen l'arribada els pròxims dies d'un altre avió com el que ja es troba a l'aeroport, un ATR 72.

La intenció és reunir-se aviat amb els sectors implicats, com ara agències de viatges i estacions d'esquí, que tindran molt a dir en l'elaboració de noves rutes. Aquesta setmana personal de la companyia s'ha traslladat a Andorra per iniciar els contactes. També ho faran tècnics, com ara de manteniment i tripulació, encarregats del funcionament de l'ATR-72 que des de la setmana passada es troba a l'aeroport Andorra-la Seu.

El projecte serà realitat de la mà de la companyia Canaryfly, aerolínia regional amb seu a Gran Canària, amb la qual Andorra Airlines ha tancat un acord per llogar els aparells amb la tripulació corresponent. La implantació de la companyia inclou l'obertura d'una oficina a Andorra.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: