Andorra apallissa 8 a 0 Gibraltar en partit amistós

La selecció de futbol sala va superar anit per un contundent 8 a 0 Gibraltar. El jove equip de Talin Puyaltó no va trobar rival en el quadre del penyal. Aquesta nit es tornaran a enfrontar al pavelló dels Serradells.

Andorra ha tornat a repetir aquest model de doble amistós per  continuar creixent amb una selecció en fase de relleu generacional. A l'octubre es van viure dos partits vibrants contra Turquia, però aquest dijous el rival no va estar a la mateixa altura.

Als deu minuts els tricolors ja guanyaven per tres a zero amb dianes d'Arnau Rodríguez, Cristian González i Omar. Abans del descans van arribar dos gols més, a càrrec de Pol Villalta. A la segona meitat encara en van arribar tres més. Al segon temps va ser el torn d'Oriol Rodríguez i Cristian Gonçalves. Roger va tancar el marcador amb el definitiu 8 a 0.

"Sempre agrada marcar i més si ets el més petit de la selecció, però molt content per l'equip", ha explicat Pol Villalta, jugador de la selecció andorrana.

Aquest divendres segon capítol d'aquest doble partit amistós contra Gibraltar. El xiulet inicial serà a les vuit d'aquest divendres a la tarda al pavelló dels Serradells.