Andorra cau contra Alemanya (4-2) i lluitarà per ser segona de grup al Mundial B d'hoquei patins

La selecció d'hoquei patins va caure dimarts cont

La selecció d'hoquei patins va caure dimarts contra Alemanya, per 4 a 2, en el segon partit del Mundial B que es disputa a la localitat argentina de San Juan.

Després de debutar dilluns amb un empat a 4 contra Austràlia, el combinat de Manel Rubio es veia les cares contra el rival més fort de la fase prèvia. Els alemanys es van avançar al primer temps i Nil Dilmé va fer el gol de la igualada. Abans del descans, els germànics es tornaven a avançar. Dos gols més d'Alemanya van obrir forat al marcador quan restaven 10 minuts per acabar el partit. Bernat Picanyol va retallar diferències, però Andorra no va poder capgirar el marcador. Amb dos jugadors menys per lesió, als tricolors els va faltar encert i no van poder aprofitar dues de les tres faltes directes que van tenir a favor. Aquest dimecres, la selecció tancarà la fase prèvia contra Àustria amb l'objectiu d'acabar segona de grup.

Informa: Joan López