Andorra perd per la mínima en el debut al Premundial contra Albània (0-1)

Un gol solitari de Lenjani, a les acaballes del primer temps, ha decidit a favor d’Albània el partit que obria la fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022 a l’Estadi Nacional, amb la presència de 285 espectadors.

Andorra s’ha mostrat molt sòlida en defensa i el gol d’Albània, al minut 41, ha arribat en l’única jugada de perill que han creat els visitants al primer temps. A pilota aturada, José Antonio havia evitat abans el primer gol dels albanesos amb una gran intervenció en un xut de falta sobre la frontal de Rey Manaj, al minut 24.

Amb el 0-1, Albània ha baixat força el ritme de joc a la represa. Andorra ha mantingut l’ordre al darrere i Koldo ha mogut la banqueta a partir del minut 70, per tenir més possessió i buscar alguna opció en atac. Marcio Vieira, amb un xut ras ajustat al pal que ha aturat Berisha, ha tingut l’única ocasió tricolor.

En els darrers minuts, dues grans intervencions de José Antonio han evitat que Albània ampliés la renda.

Sense temps per descansar, Andorra jugarà el segon partit del Premundial diumenge contra Polònia i, dimecres 31, tornarà a l’Estadi Nacional per rebre Hongria.

En els altres dos partits del grup I, Hongria i Polònia han empatat 3-3 al Puskas Arena de Budapest i Anglaterra ha golejat San Marino (5-0), a Wembley.