Andorra cau a Polònia amb una gran actuació de Lewandowski (3-0)

Un doblet de Robert Lewandowski i un gol de Swiderski han sentenciat els de Koldo Álvarez, en el segon partit de la fase de classificació per al Mundial de Qatar 2022. Els tricolors amb moltes novetats a l’onze, entre elles el debut d’Iker Álvarez, han caigut davant una selecció molt superior.

Andorra ha sortit a Varsòvia amb el difícil repte d’aguantar una selecció molt potent com és la polonesa. Per fer-ho, el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, ha realitzat nombroses rotacions. La més significativa ha arribat sota pals amb el debut d’Iker Álvarez. A més, també ha modificat gairebé tota la defensa que va jugar contra Albània donant entrada a Emili, Christian i Marc Garcia i Albert Alavedra.

Els tricolors han sortit endollat, però al minut 30 l’estrella del Bayern de Munic, Robert Lewandowski, ha fet el primer de la nit en aprofitar una jugada d’estratègia servida per Rybus.

El gol ha esperonat els polonesos que han provat d’ampliar el marcador abans de la mitja part, però l’electrònic no s’ha mogut. Al descans, 1 a 0 favorable a Polònia.

A la represa el guió del partit ha seguit igual amb els locals dominant, sobretot per les bandes. Al minut 55, novament Lewandoski ha marcat el segon amb un gol d’autèntic depredador de l’àrea.

Els polonesos han seguit dominant i a dos minuts pel final, Swiderski amb la punta de la bota feia el tercer a passada de Grosicki. Al final, 3 a 0.

Aquest dimecres, Andorra tancarà aquest primer reguitzell de partits del Premundial amb la visita d’Hongria a l’Estadi Nacional, a tres quarts de nou de la nit.

Foto cedida: Federació Polonesa de Futbol