Andorra demostra capacitat "d'adaptació i resiliència" per organitzar el Mundial

www.andorradifusio.ad

La imatge de la pista l'Avet ha donat la volta al món aquest cap de setmana. Per a l'organització és una bona carta de presentació per a la candidatura del campionat del 2029. L'organització creu que s'ha demostrat capacitat d'adaptació i bona acollida amb més de 1.700 persones acreditades.

Des de la preparació de la pista, on es va haver de treballar de pressa els dies de cursa per retirar la neu caiguda, a l'hospitalitat i l'oferta lúdica. La prova de Copa del Món a la pista l'Avet ha lluït als principals canals especialitzats i el director general de la Copa del Món, David Hidalgo, ha remarcat que amb la poca neu que hi ha hagut, han pogut celebrar un esdeveniment de primer nivell. "És una temporada dificilíssima, tenir la pista en condicions és una demostració de capacitat d'adaptació i de resiliència del model Andorra".

D'aquesta manera, Hidalgo ha dit que aquesta és la mostra de la capacitat organitzativa i d'acollida que hi ha al Principat. Han vingut d'estacions amb molta trajectòria per prendre nota. I a això s'hi sumen les bones paraules que arriben de directors tècnics de marques, mitjans de comunicació i, fins i tot, d'esquiadors i representant d'entrenadors de la FIS, que acompanyen el bon balanç que ha de sumar de cara a la candidatura del Campionat del Món del 2029. Amb tot, Hidalgo creu que els haurien d'ajudar fent arribar aquests missatges que els hi deien a l'organització, "traslladeu-lo als que voten i que la pressió que rebin no tinguin altre remei, per convicció o simplement perquè diguin no podem no votar Andorra".

El compte enrere ja és en marxa, i és que en quatre mesos se sabrà si Andorra compleix el somni pel qual tant està treballant. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pau Bonastre 

Comparteix:

Nous retards a les companyies de vehicles en línia per les protestes Les malalties de declaració obligatòria encara es recullen de forma manual