ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra explica la seva aposta per a la transformació digital i el desenvolupament sostenible en un Fòrum a Madrid

La transformació digital al servei de la sostenibilitat ha

La transformació digital al servei de la sostenibilitat ha centrat l'última sessió del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat, que s'ha celebrat a Madrid. El director d'Andorra Innovation Hub, Marc Pons, hi ha exposat els projectes del Principat per contribuir a un desenvolupament sostenible des de la innovació.

Aquest dilluns s'ha celebrat a Madrid la darrera sessió del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat, centrada en la transformació digital al servei de la sostenibilitat. Un dels ponents ha estat el director d'Andorra Innovation Hub, Marc Pons, que ha explicat l'aposta del Principat per crear un ecosistema lligat a la innovació i el coneixement treballar en la transformació social i econòmica. Pons ha parlat dels projectes integrals que s'estan duent a terme des del Hub i que posen en valor el territori, diversifiquen l'economia i contribueixen al desenvolupament sostenible. 

El fòrum està organitzat per l'ambaixada d'Andorra a Espanya i la secretaria Iberoamericana, en el marc de la Secretaria Pro Tempore d'Andorra de la Conferència Iberoamericana 2019-2020. Per això també hi ha pres part l'ambaixador espanyol al Principat, Àngel Ros, que ha destacat la importància de centrar els avenços tecnològics en la dimensió humana.

Altres ponents que hi han participat han estat l'economista i catedràtic de la Universitat de Barcelona Antón Costas; el director general de la Fundació FUNDIT d'innovació a Espanya, Antoni Garrell, i l'experta en transformació digital d'una filial d'Indra, Silvia Beggio. 

Informa: Laura Massegú
Imatge: Govern d'Andorra

Comparteix:

3.231.167.166