Andorra guanya el segon amistós contra Gibraltar (3-0)

En futbol sala, Andorra va tancar el segon amistós contra Gibraltar amb nota després de guanyar 3 a 0. Els tricolors han deixat la porteria a zero els dos partits amb 11 gols a favor.

La selecció de futbol sala va tornar a exhibir-se aquest divendres contra Gibraltar en el segon amistós al Serradells. Els gibraltarenys van sortir més intensos que el dia anterior, però quan havien passat set minuts Arnau Rodríguez va fer el primer amb un xut potent a passada de Brayan Pinto.

D'inici Màxim Pons va ocupar la porteria i va tenir un paper destacat resolent amb solvència.

Oriol Rodríguez va fregar el segon abans del descans en aquest contracop, però la seva rematada va sortir fora. Al descans, 1 a 0.

El marcador era curt per a les nombroses arribades tricolors i quan només s'havia jugat un minut de la represa, Brayan Pinto va fer el segon en una jugada d'estratègia.

Un dels més destacats aquest divendres, Adrià Blat, va estavellar aquesta pilota al pal. Poc després va arribar el tercer amb una acció individual d'Arnau que la defensa de Gibraltar va introduir-se en pròpia.

Al final, 0 a 3, i els de Talin Puyaltó continuen en fase ascendent amb 11 gols a favor i 0 en contra en dos partits.