L'Andorra HC guanya l'Igualada amb canvi d'entrenador inclòs

Manel Rubio deixa de ser entrenador i director tècnic de l’Andorra Hoquei Club. Rubio ja no va seure ahir a la banqueta en la victòria dels tricolors davant l’Igualada, per 3 a 1.

L'Andorra HC va guanyar l'Igualada amb un canvi de darrera hora. Aquest dissabte, Juan Sebastián va assumir les regnes de l'equip després que des del club anunciessin hores abans la desvinculació del fins ara entrenador i director tècnic, Manel Rubio. Tot i això, Rubio continuarà com a seleccionador i director tècnic de la federació.

El canvi de tècnic no va passar factura i els tricolors van dominar el partit de principi a fi. Sam Kay va ser el primer a culminar una acció col·lectiva

Minuts més tard, Nil Castellví va protagonitzar un dels gols de la temporada amb una escapada per la banda retallant el porter per fer el segon.

A la segona meitat, un gol de Pau Palacín va certificar el triomf i els catalans van retallar a cinc minuts per acabar. Al final, 3 a 1, i l'Andorra se situa segon a set punts del primer. Precisament, la setmana vinent l'equip s'enfrontarà al Bell-lloc, el líder de la segona catalana.

Imatges: Cristina Fidalgo