"Andorra al Natural", el documental de National Geographic per mostrar la diversitat del país

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme ha presentat el documental "Andorra al Natural". Una peça audiovisual de 24 minuts en què es vol mostrar la cara més natural del país.

S'aconsegueix de la mà d'espècies úniques i especials del Pirineu com els isards, el gall de bosc i les marmotes. Una manera, ha dit el director d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, de buscar "el fet diferenciador".

Han estat 3 anys de treball, 2 dels quals de camp amb el fotògraf Jaime Rojo que ha tingut l'ajuda de guies de muntanya i també dels banders. Rojo ha remarcat que el projecte s'ha fet "perquè la gent entengui que Andorra és molt més que pistes d'esquí". "És una píndola de tota la natura dels Pirineus concentrada en un país".

L'objectiu d'Andorra Turisme és seguir la col·laboració amb Disney i National Geographic, tot i no revelar els pròxims moviments. Casemiro Romero, de Walt Disney Spain, ha destacat que han treballat "molt bé i amb molta confiança".

Informa: Òscar Serrano

Comparteix:

Els suports que emmagatzemen la informació centren el Dia Internacional dels Arxius El judici de BPA es torna a posposar per la paternitat d'un advocat de la defensa