Andorra perd per 1-5 amb Alemanya en el segon partit de l'Europeu d'hoquei patins

Segona derrota de la selecció d'hoquei patins al Campi

Segona derrota de la selecció d'hoquei patins al Campionat d'Europa, que es disputa a la localitat portuguesa de Paredes. Els de Lluís Ferran Balart han perdut aquest dimarts contra el rival directe per la cinquena plaça, Alemanya, per 1 a 5.

Els alemanys van ser molt superiors a la primera part i van arribar al descans amb un avantatge de 0 a 3. A la represa, Alemanya va ampliar diferències amb un gol de penal. Nil Dilmé va fer l'única diana de la selecció nacional, que feia pujar l'1 a 4 al marcador, però Alemanya va perforar de nou la porteria tricolor en un contracop.

Andorra jugarà aquest dimecres contra França, que en la segona jornada ha aconseguit una victòria històrica contra Portugal, per 5 a 3, i s'ha situat líder sorprenent a la classificació.