L'Andorra preparat per batallar al Nou Municipal de Cornellà

El Futbol Club Andorra juga aquest diumenge a la tarda al camp del Cornellà, un estadi de dimensions reduïdes que dificultarà el joc combinatiu dels tricolors. Els de Gabri volen adaptar-se a les circumstàncies i seguir puntuant fora de casa. La jornada es presenta com una bona oportunitat per acostar-se a la primera plaça.

La jornada va començar dissabte a la tarda de la millor manera. Els duel entre el Lleida i el Barça B, dos equips de la part alta, va acabar en taules. Els dos gols van ser a la primera meitat, Liberto avançava els locals i Hiroki Abe aconseguia el gol de l'empat abans del descans.

El Lleida, segon a la taula, va jugar els últims 15 minuts amb 10 homes. Amb aquest resultat l'Andorra, quart a la taula, s'assegura tenir com a mínim a tir la tercera plaça i allunyar un rival perillós com el Barça B. Per fer-ho cal sumar els tres punts al camp del Cornellà. Un estadi on caldrà posar-se el mono de treball.

Moha i Fede són baixa per al partit, Palanca no ha entrat a la convocatòria on sí que hi és Rai i el capità Ludo. El Cornellà - FC Andorra tancarà la jornada al grup 3 de Segona B diumenge a les 18 h.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro / XTVL