Andorra registra 8,8 milions de visitants els darrers 12 mesos

Es confirma la recuperació de l'activitat turís

Es confirma la recuperació de l'activitat turística, segons les dades d'Estadística. L'eliminació de les restriccions a la mobilitat i el restabliment de l'economia han permès l'arribada de 8,8 milions de visitants els darrers dotze mesos.

Una tendència de creixement que es va mantenir el mes passat, quan van entrar més de 710.000 persones, gairebé un 15% més que fa un any. Més de la meitat, però, eren excursionistes, és a dir, visitants que no han pernoctat. Es detecta un creixement dels que venen de destinacions més llunyanes, tot i que la gran majoria continuen sent espanyols i francesos, atrets per les compres i la natura.

Bones dades que també es tradueixen en una major entrada de vehicles. A l'abril, en concret, van entrar prop de 345.000 vehicles, la majoria turismes i per la frontera del riu Runer. Són un 7% més que l'abril del 2022.

Informa: Redacció

Comparteix:

El consum d'energia a l'abril disminueix un 14% respecte el mateix mes del 2022 El PS vol reactivar els comitès locals per a les comunals i els donarà llibertat per establir pactes