ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"Andorra: reptes de futur" incideix en la importància de la transició energètica

www.andorradifusio.ad

El canvi climàtic té una incidència especial en les zones de muntanya i amb més rapidesa del que cabia esperar. És per això que en aquestes zones juga un paper fonamental la transició energètica. Són algunes de les reflexions que s'han exposat durant les jornades "Andorra: reptes de futur", a Sant Julià de Lòria.

"Andorra reptes de futur" és un espai de reflexió obert a les institucions públiques, que se celebra des de la setmana passada, organitzada pel Consell General, el Govern i els comuns.

Aquest dimarts s'han dut a terme dues ponències sobre transició energètica, medi ambient i canvi climàtic, al Centre de congressos de Sant Julià de Lòria. En aquest context l'investigador de la Universitat de Barcelona Jordi Solé ha alertat de l'impacte a les zones del Pirineu i per tant Andorra. Zones on el camí cap a la transició energètica és especialment necessari.

En el marc de les jornades participaran experts internacionals per tractar qüestions diverses. Així les ponències es divideixen en quatre blocs: salut, benestar i solidaritat; diversificació i transformació econòmica; transició energètica, medi ambient i canvi climàtic i administracions públiques. Les sessions es faran en format presencial al Centre cultural i de congressos lauredià i a l'Arthotel, i també es poden seguir a través de les xarxes.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra
Locució: David Domingo

Comparteix:

3.210.184.142