L'Andorra Sax Fest torna després de l'aturada del 2020 amb uns 150 participants

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Sax Festival torna després de l'aturada del 2020. Entre el 26 de març al 3 d'abril, Andorra la Vella rebrà uns 150 participants i acollirà la presentació munidal d'un nou model de saxo Selmer.

Com en anteriors edicions l'Andorra Sax Festival acollirà el concurs internacional del saxo i mitja dotzena de concerts. Entre ells, destaca el de la parella francesa Claude i Odile Delangle.

A més hi haurà un esdeveniment internacional: la presentació d'un nou model de l'instrument, segons ha explicat el director de l'esdeveniment, Efrem Roca. Ha remarcat la importància d'aquesta presentació ja que serà la primera a nivell mundial. Un venet "súper important" que es retransmetrà per streaming. 

Des del Govern i el comú de la capital s'ha destacat la importància que té el certamen per atreure visitants estrangers. Es calcula que hi haurà 150 participants.

En aquest sentit, la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha destacat que el festival és "un referent mundial", però també cultural.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha remarcat que estan molt satisfets perquè també és un "motor econòmic".

Hi ha una diferència òbvia amb la darrera edició que es va celebrar, la del 2019, i és que hi haurà mesures de seguretat validades per Salut per intentar evitar contagis. Per exemple, els concerts seran gratuïts però hi haurà un aforament màxim.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Amnistia Internacional reivindica que es despenalitzi l'avortament al Consell dels Drets Humans de les Nacions Unides Les demandes de feina són més del triple que les ofertes laborals