Andorra Selected: un distintiu de qualitat que aporti turisme de luxe

www.andorradifusio.ad

Atreure visitants d'alt poder adquisitiu és una de les claus que vol promoure Andorra Turisme els pròxims anys. Per això ha creat Andorra Selected, un distintiu de qualitat que ha de posicionar el país en el mercat de luxe internacional. 

Per entrar en el món del turisme de qualitat s'ha de tenir una oferta premium. I per ser visibles, Andorra Turisme ha creat la marca Andorra Selected. Un recull d'una vintena d'empreses que representaran el país en l'àmbit del luxe. Restaurants, hotels i botigues que han estat escollits per experts internacionals i que han de servir de reclam per assolir més benefici amb menys gent. 

El ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions, Jordi Torres, creu que les empreses "estan implementant moltes mesures per ser cada vegada més atractius i cada vegada oferir millors experiències". Així i tot, espera que abans d'acabar l'any aquesta llista s'ampliï. "Farem una segona fase d'avaluació per acabar de valorar totes les empreses que ho han sol·licitat que en queden poques per poder arribar més o menys a final d'any a una trentena d'establiments".

D'aquesta manera, entre les 17 escollides destaquen algunes empreses de renom com ara Park piolets, L'Hermitage, Borda Vella, el restaurant Can Manel o Grandvalira Top Class. La CEA celebra el distintiu i considera que aporta un valor afegit a la marca Andorra. Tot i això, demana certa celeritat per ampliar les empreses escollides abans de fer la difusió. 

"Pensem que és important abans que començi aquest calendari a l'exterior hi pugui haver una nova avaluació per garantir el que sempre hem demanat de la CEA que cap empresa que vulgu ser part de l'Andorra Selected com a mínim hagi estat avaluada". 
Iago Andreu, director de la CEA 

Andorra Turisme i el ministeri asseguren que és el moment perquè es creïn noves línies de negoci destinades al luxe. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Pere Besolí 

Comparteix:

Poca participació en la vaga general dels professors de l'ensenyament francès a Andorra La connexió entre Pal i Arinsal es farà realitat la temporada vinent