Andorra sub-21 perd amb claredat en l'estrena del Preeuropeu contra Albània (0-3)

La selecció sub-21 de futbol s'ha estrenat al Preeurop

La selecció sub-21 de futbol s'ha estrenat al Preeuropeu amb una derrota contra una Albània que ha sigut superior (0-3). Res a veure amb l'empat a 2 de l'anterior fase.

El combinat nacional, liderat des de la porteria per Íker Álvarez de Eulate i amb moltes cares noves respecte a l'anterior fase, ha sortit valent a la gespa de l'Estadi Nacional, però al quart d'hora ha encaixat el primer gol. Ha estat fruit d'una mala cessió que Armando Broja, jugador del Chelsea cedit al Vitesse holandès, ha aprofitat per afusellar Íker.

Andorra ha pogut empatar en la següent acció, però el xut de Palou l'ha rebutjat a córner el porter visitant. El gol ha asserenat Albània, que s'ha fet amo de la pilota, sense crear, això sí, ocasions.

Abans d'arribar al descans en la segona aproximació clara albanesa, Andorra ha cedit un penal clar, que Mehmeti ha transformat (42'). Ja en la segona part no ha canviat la decoració. Albània controlava la pilota mentre la selecció es defensava.

El tercer gol ha arribat en una acció desafortunada d'Íker, que ha vist com colava la pilota a la porteria amb les cames. Faltava encara mitja hora, però el partit estava ja sentenciat. Dimarts, Andorra visitarà Kosovo en el segon partit del Preeuropeu.