ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Telecom enceta el desembre amb una rebaixa de tarifes

www.andorradifusio.ad

La millora de l'oferta de telefonia mòbil s'aplicarà a partir d'aquest dijous a les 70.000 línies de contracte i suposarà un impacte d'un milió i mig d'euros en els comptes d'Andorra Telecom. La tecnològica continua ampliant la xarxa 5G, que cobreix ja el 80% del territori. 

L'augment de la població dels darrers mesos ha repercutit directament en l'increment de les línies de telefonia contractades i dels ingressos d'Andorra Telecom. Això, sumat al creixement de la itinerància per la presència de més turistes ha permès la millora de l'oferta de telefonia mòbil.

D'aquesta manera, augmenten les dades mòbils, que es doblen o tripliquen, en totes les tarifes de contractes, així com els minuts de trucades. També hi ha novetats quant a la itinerància. Un ventall de tarifes que es redueix i que en alguns casos s'abarateixen.

L'impacte de les mesures per a la parapública suposa un milió i mig d'euros. Així ho ha confirmat el portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, que comenta que ho han fet per seguir "la tendència dels diferents mercats que hi ha arreu d'Europa". D'aquesta manera, assegura que aquest milió i mig d'euros que han decidit gastar "repercutirà directament sobre el client perquè hem vist que els clients consumien més dades i, per tant, en necessiten més".

Casadevall ha assegurat que la parapública espera tancar l'any amb un benefici net de 20 milions d'euros.

Quant a la implantació de la xarxa 5G, el portaveu d'Andorra Telecom ha assenyalat que a hores d'ara hi ha cobert el 80% del territori i que en l'àmbit de dades s'estan fent servir al voltant d'un 20%. El consum dels clients de 5G acostuma a ser superior als de la resta. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Andreij Cristancho-Pere Besolí 

Comparteix: