Andorra Telecom preveu tancar a l'agost la negociació sobre la nova configuració de Canal +

www.andorradifusio.ad

Andorra Telecom negocia amb Telefónica els continguts de Canal+ que pot distribuir al Principat a través de la fibra òptica. Espera finalitzar les converses a final d´agost per tal d´assolir un acord el màxim de beneficiós per als clients andorrans i sense alterar les condicions econòmiques.

Telefónica ha adquirit els drets de Canal+, fet que afecta l´acord de distribució que Andorra Telecom tenia amb aquest servei. Això obliga l'empresa andorrana a adaptar-se als canvis unilaterals que ha impulsat Telefónica, ja que a Espanya Canal+ ha variat la composició dels canals. S'espera que a final de mes s´acabin les negociacions per resoldre com queda la configuració de canals a Andorra.

Nadal vol evitar que arran del canvi de propietaris en els drets de Canal+, els clients d´Andorra acabin pagant més pel mateix servei.

Pel que fa als paquets de canals opcionals, Nadal sí que reconeix que canviaran de preu.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix:

Andorra Telecom assegura que la llei els empara en el cas denunciat a Estrasburg L’acord entre els treballadors de BPA i l’AREB no especifica acomiadaments però sí indemnitzacions i criteris de recol•locació