ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme i els comuns creen Escapeland Andorra, el primer joc de pistes de país

Després de l'èxit dels Tamarros, Andorra Turism

Després de l'èxit dels Tamarros, Andorra Turisme presenta una nova iniciativa fruit de la col·laboració amb els comuns. Un escape room que arribarà a tot el país.

Al Pas de la Casa començarà el 2 de juliol amb l'objectiu d'anar més enllà del turisme de compres per oferir noves experiències. Sobretot, a aquell públic familiar que visita i resideix a la parròquia. S'ha treballat en vuit exemplars d'escape room arreu del Principat, que des d'Andorra Turisme esperen potenciar amb una col·laboració público-privada.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, destaca que ara hi haurà un nou producte per oferir. "Ja sigui l'hostaleria, la restauració o els comerços ara també tenen un producte més per oferir als seus clients perquè tinguin aquestes experiències que nosaltres busquem." I afegeix que Andorra vol que sigui, a banda d'un país de compres, "un país d'experiències diferents".

Per la seva banda, la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, manifesta que això forma part "de l'estratègia que sempre ens hem marcat de buscar productes per als turistes que venen al Pas de la Casa en l'àmbit familiar". En aquest sentit, Mas afirma que va apostar per "finançar aquest producte exclusiu del Pas".

Informa: Redacció
Imatges: Agència ANA

Comparteix: