Andorra la Vella amplia l'oferta turística d'estiu amb visites guiades a les Valls d'Enclar i del Madriu

www.andorradifusio.ad

Potenciar el vessant natural de la parròquia amb visites guiades a la vall d´Enclar i a la del Madriu. Aquesta és la novetat dels itineraris turístics que ofereix a l´estiu Andorra la Vella. Començaran la semana vinent i s´allargaran fins al 9 de setembre.

Les visites ecoturístiques a les valls d´Enclar i del Madriu duraran unes quatre hores, amb sortida amb bus des l´Oficina de turisme a la plaça de la Rotonda i trasllat amb bus turístic fins a l´entrada. Un guia de muntanya titulat s´encarregarà d´acompanyar els visitants. Tot per 13 euros i mig.

La cap de promoció turística comú d'Andorra la Vella. Eva Roma, creu que "poder anar acompanyat i facilitar el transport fins els punts de sortida com la vall d'Enclar i del Madriu, dos punts d'alt valor patrimonial, pot ajudar a que sigui atractiu per qui es vulgui iniciar en la muntanya".

L'oferta d'itineraris guiats repeteix experiències per conèixer la tradició i la cultura de la parròquia com les visites al centre històric, amb una audició de l'orgue de Sant Esteve o l'art patrimonial de Santa Coloma. També hi haurà visites teatralitzades al barri antic i a Santa Coloma. Amb aquesta oferta el comú espera atreure més visitants.

El comú ha contractat una dotzena d'informadors turístics fins a un total de 21 persones, tres de les quals destinades exclusivament a les visites guiades. L'any passat unes 80.000 persones van passar a l'estiu per l'Oficina de Turisme de la capital, cinc mil més que el 2016.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix:

La xarxa de calor de CTRASA abastirà el 2022 el Govern, la Seu de la Justícia, el Centre de congressos i el Lycée Mònica Vega fusiona el tango amb la dansa contemporània pel concert dels Jardins de la Casa de la Vall