ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella intercanvia experiències sobre mobilitat sostenible amb el municipi peruà de Miraflores

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, s&

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, s'ha entrevistat de forma telemàtica amb l'alcalde de Miraflores, Lima (Perú), Luis Molina, per intercanviar experiències sobre mobilitat sostenible. Molina tenia interès a conèixer el model de pacificació desenvolupat per Andorra la Vella els darrers anys, i en el qual es prioritzen els espais amplis de passeig i les zones per als vianants.

De fet, Miraflores, que té dotze quilòmetres de passeig marítim, està recuperant les voravies exclusivament per als vianants. En aquest sentit, les dues poblacions intercanviaran experiències tècniques en aquest àmbit.

Andorra la Vella i Miraflores comparteixen el fet de ser territoris molt turístics. De fet, aquest districte peruà és bressol del surf i rep dos milions de visitants cada any. El seu alcalde ha mostrat l'interès a establir vincles amb la capital del Principat després de la trobada efectuada pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, el mes de febrer passat al seu país. Els dos mandataris han donat a conèixer les particularitats de les respectives ciutats i han conversat sobre la gestió de la pandèmia i el model de suport a la cultura, entre altres qüestions.

Marsol ha aprofitat la trobada per convidar Molina al 'Foro de gobiernos locales' que organitzarà Andorra la Vella la propera primavera. Així, Molina ha acceptat la invitació i ha invitat a la cònsol major de la capital a conèixer aquest districte de la capital del Perú.

Informa: Agència ANA
Fotografia: Comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

3.238.147.211