Andorra la Vella no descarta afrontar els pisos socials de Ciutat de Valls i Santa Coloma en solitari

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella preveu la possibilitat de pagar els dos principals projectes urbanístics a preu assequible de la parròquia. Conxita Marsol assegura que el comú té capacitat econòmica per fer-ho, tot i reconèixer que no seria l'opció més òptima. 

El comú d'Andorra la Vella posa sobre la taula la possibilitat d'encarregar-se de la construcció dels pisos a preu assequible de Ciutat de Valls i de Santa Coloma. Ho ha dit aquest dijous al matí la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, que ha reconegut que no seria la millor fórmula, però que en un cas donat, es podria arribar a fer. Els plans del comú passen per treure aquest febrer els plecs de bases i concessionar-ne el més costós a 60 anys. 

On també hi ha novetats és en la política d'aparcaments. Dimecres es va tancar el de l'estació d'autobusos i en els pròxims mesos desapareixerà el de davant de la Creu Roja. Més d'un centenar de places que deixaran d'existir, però que el comú preveu cobrir amb les 180 noves que es disposaran al terreny de l'antic magatzem del COEX. Marsol ha destacat que deixaran de pagar el lloguer i guanyaran en places. "Aquell terreny de la plaça de Braus ja el teníem llogat i ja pagàvem el lloguer. En l'altre també, deixarem de pagar-lo i donarem el mateix servei a la ciutadania i encara més perquè tindrem més places".

També cal destacar que aquesta setmana s'acabava el termini per presentar-se al concurs d'idees de la plaça del Poble. Un projecte que està agafat amb pinces per a aquest mandat i que el podria tirar endavant el pròxim comú. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Conxita Marsol, sobre les eleccions: 'Jo no plegaré del comú per anar a tancar una llista' Les màquines de llevaneus no han parat de treure neu a la zona del nord d'Andorra