ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella suspèn el Mercat de la Vall d'aquest dissabte per la previsió de pluges

La sisena edició del Mercat de la Vall, que se celebra cad

La sisena edició del Mercat de la Vall, que se celebra cada primer dissabte de mes al Centre Històric entre maig i octubre i que estava previst que s'iniciés aquest dissabte 1 de maig, se suspèn a causa de la previsió meteorològica que anuncia pluges intenses. Així doncs, la temporada actual del Mercat de la Vall retarda l'inici fins al juny.

Una trentena de parades de productes artesanals i autòctons ompliran els carrers de la part antiga de la parròquia a partir del 5 de juny. Al juliol tindrà lloc el dia 3 i a l'agost se celebrarà aprofitant la festa major, els dies 7 i 8 d'agost. Posteriorment, els paradistes tornaran al Centre Històric el 4 de setembre i la cita posarà punt final el 2 d'octubre.

L'horari d'obertura serà entre les onze del matí i les vuit del vespre, amb l'excepció dels dies de festa major, en què l'horari s'allargarà fins a les onze de la nit. A banda, entre les onze del matí i les dues del migdia, i per compres superiors a deu euros, els visitants del mercat podran gaudir d'un vermut de regal als establiments col·laboradors.

De la mateixa manera que l'any passat, s'aplicaran mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Així, hi haurà una distància mínima entre parades d'1,5 metres i tampoc es podran oferir ni tallers ni animacions als visitants.

La iniciativa se celebra per sisè any consecutiu amb la voluntat d'oferir un atractiu afegit per a la zona i, alhora, fer valdre els productors, artistes i artesans del país. Està organitzada per l'àrea de Promoció Turística i Comercial del comú i compta amb la col·laboració de l'Associació de comerciants del Centre Històric, els productors agrícoles i artesans d'Andorra i l'Associació de creadors plàstics la Xarranca. El Mercat de la Vall va néixer el setembre del 2016 i ha esdevingut un referent permanent del Centre Històric.

Informa/Imatge: Agència ANA

Comparteix:

3.235.191.87