Andorra empata contra França a l'Europeu d'hoquei patins (5-5)

Els de 'Wifi' Balart han completat un gran partit i, fins

Els de 'Wifi' Balart han completat un gran partit i, fins i tot, han pogut guanyar amb una falta directa al darrer segon del duel. Gerard Miquel (2), Oriol Antequera, Bernat Picanyol i Nil Dilmé han estat els golejadors dels tricolors, en el primer punt que sumen a l'Europeu de Paredes, Portugal.

Les derrotes davant Espanya i Alemanya han donat pas a un dels millors partits del combinat d'hoquei patins davant la totpoderosa França, que afrontava el duel com a líder. Els francesos venien de guanyar Portugal, però avui han patit de valent davant Andorra. La primera meitat ha estat molt ajustada i els de Balart han marxat al descans un gol per sota, 2 a 3.

El pas per vestidors ha servit de reacció i Gerard Miquel ha fet l'empat a 3. Els tricolors han jugat les seves armes amb una defensa rocosa i han arribat a posar-se per davant. A menys d'un minut pel final, França ha empatat a 5, però Gerard Miquel ha disposat d'un penal i una falta directa per sumar els tres punts. Finalment, no ha pogut ser i Andorra tanca un gran partit sumant el primer punt de l'Europeu.

Aquest dijous, els de Balart s'enfrontaran a Itàlia.

Foto cedida: WS Europe Rink Hockey