Ángel Calvente dona el tret de sortida a un espai Caldes renovat

www.andorradifusio.ad

Escaldes ha reobert l'espai Caldes després de les obres efectuades per solucionar aspectes estructurals. S'hi han destinat prop d'uns 200 mil euros i s'ha reinaugurat amb una mostra d'Ángel Calvente.

Després d'un any i dos mesos l'espai Caldes torna a obrir les portes. La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, explica algunes de les millores que s'hi han fet. "S'han reparat goteres, haver canviat el terra, el sostre, il·luminació. Per ocupar menys espai es va treure la peixera". Tot això, amb la intenció que l'espai Caldes "sigui una pedra més d'aquest edifici de tot el que és Caldes".

La reobertura s'ha fet amb una mostra d'Ángel Calvente que ens porta a reflexionar sobre com ha canviat la comunicació al llarg del temps, des del boca orella, a les missives i al telèfon d'avui en dia. Aquesta també vol ser una crítica a una era hiperconnetada que, fins i tot explica l'artista, és capaç d'eliminar les abelles que pol·linitzen el 71% dels aliments del món.

"Les ones electromagnètiques i les que utilitzen la wifi fa que les abelles quan surten de casa seva a buscar el nèctar, quan tornen perden el sentit de l'orientació i no saben tornar a casa" 

Ángel Calvente, artista

L'espai Caldes és una peça més per a la recuperació de la part alta amb el nucli històric on la part més vistosa serà l'obra al costat del riu que es complementa amb zones per seure. Es preveu que a final d'estiu s'acabi la placeta Madriu. De moment, els que visitin el nou espai hi poden deixar un like si els agrada. 

Informa: Rosa Alberch 

Imatges. Eric Mompel 

 

Comparteix:

Saïda El Boudouhi, Canòlic Mingorance i David Moynat, aspirants a jutge del TEDH La participació dels joves en l'àmbit polític, a debat