ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Apapma vol que el pic de Carroi sigui declarat reserva de la biosfera

www.andorradifusio.ad

Apapma celebra que el projecte del telefèric del pic de Carroi quedés desert. Els ecologistes consideren que és el senyal per obrir un període de reflexió i impulsar una candidatura perquè la zona esdevingui reserva de la biosfera i donar-li una protecció especial. A més, aposten per consultar la població per copsar la seva opinió.

Apapma vol aprofitar l'entrebanc amb què ha topat el projecte del telefèric del pic del Carroi per nomenar la zona com a reserva de la biosfera.

Després que el concurs quedés desert, l'associació ecologista creu que és el moviment més encertat per protegir l'espai d'estructures faraòniques com la que es vol fer.

La presidenta d'Apapma, Patrícia Bragança, ha apuntat que "seria un compromís per preservar la zona", i afegeix que "té una gran diversitat de fauna i flora". 

En aquesta mateixa línia, Bragança aposta per parar i obrir un període de reflexió. És més, creu que s'hauria de fer una consulta popular per esbrinar quin és el parer de la població, ja que es tracta de "projectes que tenen un gran impacte". 

En temps de pandèmia és complicat, però des de l'associació es plantegen revifar les actuacions de conscienciació com, per exemple, les caminades fins al pic. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: