L'aplicació Montpackers va més enllà de l'esquí i inclou rutes a peu i amb bici

www.andorradifusio.ad

Aquesta temporada d'esquí l'aplicació Montpackers s'ha convertit en una eina de consulta de referència al país. Amb l'arribada de l'estiu, els seus responsables li han canviat la cara afegint-hi rutes a peu, amb bici i fins i tot rutes adaptades a excursionistes amb mobilitat reduïda.  

Montpackers ha estat una de les sensacions de la temporada d'hivern. Els creadors, lluny d'agafar-se un descans a l'estiu, han preferit readaptar aquesta aplicació a d'altres disciplines.

El responsable comunicació i imatge Montpackers, Dani Catalán, ha explicat que estan molt contents de com ha anat l'hivern, amb una resposta molt bona per part dels usuaris i les institucions. Un fet que els ha impulsat a transformar l'aplicació, que inclou també camins de trekking pensants per a tots els nivells.

A més a més, també s'aposta per la inclusió i estan treballant amb Accessible Sport Andorra per tal d'adaptar determinades rutes per a persones que puguin tenir alguna dificultat. 

A l'aplicació es descriuen diferents rutes amb un seguit de dades que ajuden a ajustar la sortida a la nostres preferències i capacitats físiques.

Catalán ha detallat que "s'han adaptat uns nous filtres perquè la gent pugui veure el desnivell, el tipus de terreny que trobarà i els quilòmetres que trobarà", afegint que cada dia estan fent rutes noves molt diverses per donar a conèixer el país. Unes rutes que es poden seguir "off-line". 

A banda de l'aplicació, Montpackers s'està implicant en bona part dels esdeveniments esportius que es fan al país i disposa d'ambaixadors com el pilot Àlex Rins.

L'assignatura pendent continua sent la versió Android que esperen tenir activa com abans millor.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho 

Comparteix:

Volar a Madrid, l'opció més rendible de l'aeroport Andorra-la Seu, segons la consultoria The Route Hunters L'autor del film "El fred que crema" confirma que es veurà a Andorra i ja prepara un nou projecte sobre un botxí de la postguerra espanyola