Els Arínsols i les Pardines estaran units per un autobús aquest estiu

Segons informa el comú d'Encamp en un comunicat, el pr

Segons informa el comú d'Encamp en un comunicat, el pro`xim 1 de juliol entrarà en funcionament un nou servei d'autobu´s que unira` els Ari´nsols i les Pardines, una iniciativa que neix amb l'objectiu de millorar la mobilitat amb transport pu´blic entre el nucli urba` i la zona natural, aixi´ com de promocionar la zona de les Pardines-Engolasters. Funcionara` fins al 8 de setembre.

El comu´ d'Encamp estrenara` el pro`xim 1 de juliol un nou servei d'autobu´s que unira` els Ari´nsols i les Pardines, una iniciativa que neix amb l'objectiu de millorar la mobilitat amb transport pu´blic entre el nucli urba` i la zona natural, aixi´ com de promocionar la zona de les Pardines-Engolasters, que a me´s de ser un dels itineraris familiars de muntanya me´s utilitzats pels turistes i els ciutadans a l'estiu, e´s un dels camins d'arribada al llac d'Engolasters. A me´s, el cami´ de les Pardines ofereix un circuit d'interpretacio´ bota`nic on trobem plantes caracteri´stiques del medi, la carbonera del Confo´s, on aprendre la histo`ria i el funcionament d'aquestes construccions dels segles XVII, XVIII i XIX que transformaven la fusta de pi en carbo´ vegetal, aixi´ com punts d'aigua, berenadors i punts de vista paisatgi´stics.

El servei, que s'allargara` fins al 8 de setembre, el realitzara` un autobu´s de mi´nim quinze places i preparat per portar bicicletes, que realitzara` catorze viatges diaris, des de les 9 del mati´ fins a les 21.30 hores. Des de la parada dels Ari´nsols sortira` el bus cada dues hores, des de les nou del mati´ fins a les nou de la nit. Pel que fa a la parada de les Pardines, el bus tambe´ sortira` cada dues hores, sent la primera frequ¨e`ncia a les 9.30 h i la darrera a les 21.30 hores.

Pel que fa al preu del servei, el bitllet senzill tindra` un cost de 0,50 euros i l'anada i tornada d'un euro. Tanmateix, hi haura` la possibilitat d'adquirir un abonament de deu viatges al preu de tres euros. Tots els bitllets s'han de comprar directament al xofer de l'autobu´s.

Informa/foto: Agència ANA

Comparteix:

Es retira un lot de tires per mesurar la glucosa en sang El Funicamp romandrà aturat aquest estiu